Interviste e z.Luan Ahmetaj, President i MedAlb Institut, dhe z.Shefqet Hysaj, Kultivues i Bimeve Mjekesore, xhiruar ne Gramsh dhe transmetuar ne Report TV me 24 Dhjetor 2016.