MedAlb Institut publikon statistikat mbi anketimin: “Vleresimi i Publikut mbi Menaxhimin e Mbetjeve ne Shqiperi” sot ne nje konference ne ambientet e Tirana International Hotel. Prezantimi u transmetua ne televizionet kombetare dhe provoi se Shqiptaret jane kunder importit te mbetjeve.