Ne diten boterore te tokes, me 22 prill 2016, MedAlb Institut ne bashkepunim me Bioplant Albania dhe Agrinas Erseke, zhvilloi nje aktivitet per mbjelljen e fidaneve te shtogut ne nje toke te eroduar ne Bashkine Perrenjas se bashku me nxenesit dhe mesuesit e shkolles se mesme “Sali Halili”.