Anketim mbi perceptimin mjedisor te publikut ne Shqiperi

Home/Aktivitete/Anketim mbi perceptimin mjedisor te publikut ne Shqiperi

Anketim mbi perceptimin mjedisor te publikut ne Shqiperi

Anketimi mbi perceptimin mjedisor te publikut ne Shqiperi u krye nga MedAlb Institut gjate periudhes dymujore prill-maj 2015 ne menyre qe t’i jepte ne dore publikut shqiptar, organizatave mjedisore te shoqerise civile, agjencive dhe institucioneve te tjera te vendit apo atyre te huaja qe operojne ne Shqiperi, nje material me te dhena dhe statistika qe tregojne se sa i interesuar eshte publiku shqiptar per mjedisin, sa i informuar eshte ai rreth ceshtjeve me te rendesishme mjedisore, cfare niveli njohurish ka ai rreth situates aktuale mjedisore ne vend dhe si mendon ai per permiresimin e kesaj situate ne te ardhmen.

2017-12-21T18:57:34+00:001 Maj, 2015|