30 Korrik 2014 kemi realizuar edhe një kurs trajnimi mbiteknologjine e kultivimit të sherebeles dhe mbi skemat e subvencioneve shtetërore për bimët medicinale në KomunënShushicëVlorëKane marrë pjesë gjithsej 25 persona dhe 10 prej tyre ishin gra fermere rome.